Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(785 niezalogowanych)
1 Post

(czlowiek)
Wiking
kasienia napisał:
widze ze tu jest zorganizowana grupa przestepcza przez takie osoby czlowiek nawet niemoze sie nic dowiedziec ani pogadac bo tacy ludzie jak gabriel hilton to tylko do wojny wzywaja swoimi wypocinami i zmieniaja temat tylko zeby ich dupa bylo widoczna ale tacy ludzie mnie nie ruszaja bo widac ze niemaja co do roboty. gabriel cos dla ciebie a ty od mojej szminki to wara co zal ci dupe sciska itylko umiesz pisac smieszne wypociny zmieniajac kolorki

Kasienia, ja akurat nie znam sie zbytnio na szczegolach, o ktore pytalas, mam nadzieje, ze wlacza sie osoby odpowiednie. A Hilton i Gabriel - no coz - na miescie nikt ich juz powaznie nie traktuje, wiec niech chociaz sobie troche popisza.
No badz ludzka!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kasienia napisał:
widze ze tu jest zorganizowana grupa przestepcza...
...JEŻELI TAK FAKTYCZNIE UWAŻASZ ...!!!... ,
to nie widzę przeszkód Byś ten fakt , zgłosiła odnośnym międzynarodowym władzom , odpowiedzialnym za pilnowanie bezpieczeństwa nad Cyberprzestrzenią w internecie...

...WSZAK DZISIAJ , JEST ŚWIATOWY DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU...!!!
JEŻELI JEDNAK JEST INACZEJ TO...!!! nie pieprz... głodnych kawałków ...tylko czytaj zapodane teksty postów w Twoim temacie ze zrozumieniem danego problemu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..taa

gabrysia znowu sie nachlala... i marudzi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
cos gabrycha i hilton ucichli juz niemaja co napisac czy kolorkow do pisania zabraklo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów

(potfur)
Nowicjusz
Gabriel napisal HILTON niestety ma rację...
dlatego , że jest Osobą wykształconą właśnie w dziedzinie pedagogiki

ze co

Ja myślę, że nigdy nie powinnaś mieć dzieci. Twoj egoizm poraża. A głupota powala na kolana. Dlaczego traktujesz własne dziecko jak zwierzątko, ktore możne ze soba wozić po swiecie? Pilnujesz, żeby duzo sie uczyła? Dlaczego ją tak męczysz, myślisz ze będzie mądrzejsza?

to jest wypowiedz godna osoby ,,wyksztalconej,, PEDAGOGA, wypowiedz ponizej krytyki.
dziekuje bardzo ale ani ja ani pewnie inne osoby na tym forum nie chcialyby zeby takowa pani ,,pedagog,, uczyla ich dzieci.

masz kasienia racje to jest ,,zorganizowana grupa przestepcza,, i inaczej tego nazwac nie mozna jak mobbing internetowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
potfur napisał:
Gabriel napisal HILTON niestety ma rację...
dlatego , że jest Osobą wykształconą właśnie w dziedzinie pedagogiki

ze co

Ja myślę, że nigdy nie powinnaś mieć dzieci. Twoj egoizm poraża. A głupota powala na kolana. Dlaczego traktujesz własne dziecko jak zwierzątko, ktore możne ze soba wozić po swiecie? Pilnujesz, żeby duzo sie uczyła? Dlaczego ją tak męczysz, myślisz ze będzie mądrzejsza?

to jest wypowiedz godna osoby ,,wyksztalconej,, PEDAGOGA, wypowiedz ponizej krytyki.
dziekuje bardzo ale ani ja ani pewnie inne osoby na tym forum nie chcialyby zeby takowa pani ,,pedagog,, uczyla ich dzieci.

masz kasienia racje to jest ,,zorganizowana grupa przestepcza,, i inaczej tego nazwac nie mozna jak mobbing internetowy.

Przypomniało mi się, jak dawno temu mój nauczyciel powiedział, że największe przekleństwo jakie można rzucić na człowieka to powiedzieć: "obyś cudze dzieci uczył".
Możliwe że nasza HILTON już dawno temu zachodziła ludziom za skórę i ktoś właśnie to zrobił i rzucił na nią właśnie takie przekleństwo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
szczera prawda.ale niewiem po co tacy ludzie wypisuja takie glupoty i niby wyksztalceni(to ja jestem prezydentem) nawet niemozna pogadac posluchac roznych opini bo tacy psychologowie jak HILTON LUB TA GABRYSKA zawsze musza cos namieszac. ale ja sie im nie dam i zawsze bede przeciwniczkom takim osobom jak one pozdrowienia dla was dzieuchy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hmmm.. GrupaPrzestepcza VS ZespolPorazeniaMozgowego..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok